dimarts, 7 d’octubre del 2014

TALLER D'ANGLÈS: Dictations (Homework)

Good morning parents!,

Tal com vam comentar a la reunió d'inici de curs de la setmana passada, us recordem el sistema de Homework (deures d'anglès). No patiu, el primer cop sempre causa una mica d'embolic, però ja veureu que és ben senzill:

Aproximadament un cop al mes (un total de sis cops al llarg del curs), caldrà practicar (estudiar, copiar, dictar...) pel Dictat que farem a classe, que sempre serà una part d'una cançó (no tota!) de la història corresponent del llibre de Hocus and Lotus.
A classe la copiem amb el títol de "Song #...", a casa es practica (en fulls apart, que si s'entreguen abans del dia del Dictat puja nota), i el dia indicat a l'agenda cal portar la Notebook altre cop per fer el Dictation tots junts.

L'ordre seria aquest:
Setmana 1: aprenem la nova cançó i en copiem una part a la Notebook. Ens l'enduem a casa i començem a practicar-la (en fulls apart, mai a la Notebook!).
Setmana 2: seguim practicant pel Dictation a casa (com menys faltes, millor nota!).
Setmana 3: portem la Notebook a l'escola el dia indicat a l'agenda i fem el Dictation a classe.
Setmana 4: comentem els errors del Dictation a classe.

A més, a la plataforma Clickedu, al Suro de Llengua Anglesa, trobareu materials de suport (a més d'altres materials per a la vostra informació) a mida que els anem presentant a classe: la cançó i la història en format d'audio, un model del Dictat que farem a classe (per si no enteneu alguna lletra/paraula de la Notebook), el llibre de lectura de la història en format PDF i el muntatge de la història en format PPT (per a que, un cop acabat el curs, puguin seguir explicant les històries amb les Stickers!).

A tenir en compte si dicteu a casa per practicar:
, = comma
' = apostrophe
. = full stop
- = hyphen
! = exclamation mark
? = question mark
... = three dots
majúscula = capital
minúscula = lower case
salt de línia = next line (Important! Si no ho fan correctament a la Song que copien a classe, jo els hi marco com a ||, però simplement han de passar a la següent línia, sense cap símbol).

Perdoneu per la complicació i extensió de l'explicació, espero que ara us sigui molt més senzill!

Moltes gràcies i fins aviat,

Teacher Pau.

PS: No cal que ho digui perquè segur que ho faríeu igualment però, si us plau, que la primera família a llegir aquesta entrada ho comuniqui a la resta de famílies pel famós "xat de WhatsApp" per assegurar-nos que tothom té tota la informació! Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada